2024. február hónap bejegyzései

Imaest a békéért a Szent István bazilikában

 2024. február 24-én (szombaton) az orosz-ukrán háború kitörésének második évfordulóján a magyarországi szerzetesrendek együtt imádkoztak a békéért. Ennek az alkalomnak a része volt egy szentmise, amit Mohos Gábor esztergom-budapesti segédpüspök celebrált, a frankás diákok pedig ministráltak, ill. adták a kórust. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hitélet, Közérdekű | Címke: , | Imaest a békéért a Szent István bazilikában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Franka Farsang

Szentek, mint hősök Az idei tanévben megrendezésre került iskolánkban egy olyan farsangi esemény, melynek témája: ,,Szentek, mint hősök”. Ennek időpontja 2024.02.10 -e volt. (A képen a farsangi rendezvény plakátja látható.) A jelmezek tükrözték diákjaink igencsak kreatív fantáziáját, találkozhattunk például Szent … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Közérdekű | Címke: , , , | Franka Farsang bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szalagavató

Az idei szalagavató 2024. január 20-án került megrendezésre. Az esemény egy Szentmisével kezdődött, melyet Varga Kapisztrán atya celebrált.  Ezután az ünnepség intézményünk  iskolaépületben folytatódott, ahol elhangzott egy szavalat (Kaszper Sebestyén 12/A), utána pedig az évfolyam műsorai kerültek bemutatásra, mely magában … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Közérdekű | Címke: , | Szalagavató bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva